torsdag 22. januar 2009

Grip Dagen

i170219000_86007_2

da jeg var yngre, kanskje 5-6år siden var jeg en evig Karpe Diem FAN!! Herrigud, det tok litt av. Jeg dro på alle konsertene og eventsene jeg kom over. OG jeg kan ALLE SANGENE UTENATT fra det føste albumet Glasskår. sånn er’det bare.
Blir alltid så flau og rødmende når de blir intervjua på TV eller radio, er så redd de skal nevne crazy fans og de nevner meg eller no… haha.

De er jo ganske kjekke enda da ;D husker jeg møtte Chirag på byn i Tønsberg engang, skrulla meg skulle såklart ha bilde av meg å han.
trur kjærsten min har slettet det!! :O *LETEAUKSJON*
under her har jeg limt inn teksten til Glasskår, den hørte jeg på døgnet rundt da jeg sleit litt med meg selv.

<3

Å være ung og dum er faen ikke barnemat og dag på dag med faenskap har blitt en jævla vanesak Ja, jeg er kamerat. Klart vi kan ta en prat når livet overrasker mer enn kinderegg og attentat Jeg sier "Du henger med feil folk til feil tid" Du sier "Fuck det, de har cash og feit bil, Og når det er bråk kommer de til å være der" "Chirag, du er jo svarting sjæl og bør vite hva ære er"

Jeg sier "Du er smart, rart du ikke skjønner det, "Svartinger med kunnskap er farligere enn de med gunnere" Du sier gata har lært deg mer enn en lærer kan. Har du det ikke, stjæler man, det handler om å være mann! Morra di griner, far'n din ber deg stanse, du veit han kom til Norge for å gi deg en bedre sjanse. Jeg ække han, så jeg kanke be deg skjerpe deg, det ække sikkert jeg kan, men jeg er hypp på å hjelpe deg.

Glasskår, dritt, pass på, svik, knyttneve, svarting, hardt liv, nok, fuck de, stopp, dritt, knyttneve, svarting, hardt liv, nok, glasskår, dritt, pass på, STOPP!


Du har penger, bil, gull og glitter, alle tingene. Men er en smule bitter, med saltvann på skinnene. Du hadde en kjæreste, men hater han og minnene Gla' i han allikevel og håper at han ringer deg Nå sitter du med blanke øyne, kvalm og guttelei, du er deppa men det hjelper ikke kutte seg jeg ska'kke juge å si "jeg veit hvordan du har det" men helt seriøst, det er feil hvordan du tar det Du hakke lenger guts til å si nei til drinkene, si nei til gutta som har de ekle trickene, så du puler folk du ikke er hypp på å ligge med, lukker bare øya å later som du liker det! Jeg har sett deg før, loke rundt på party, tror du er deg sjøl, men er en tro kopi av Barbie. Du hakke selvtillit, greit det ække din feil, men hva forventer du med rommet fullt av MAG og INSIDE?

Du veit sjæl, det ække fallet som er viktig, det er hvem som tar deg imot å om du lander riktig. Nå må du reise deg, det har gått for lang tid nå, jeg veit jeg ække faren din, jeg måtte bare si no...

bihii__lei_seg_trynet__dOBBEL_LePpe__ S6300029

The Old days </3

0 kommentarer: