onsdag 6. januar 2010

ya allah, lesh hek


nyttårs antrekket

to nye gensere fra C&A og H&M

kjøpesenteret i Essen

nye lua til Ribaz


Hvordan skal jeg skrive dette..
Når man mister noen man er glad i så blir øynene så hovne av tårer og sorg..
1 januar våknet jeg av at mamma kom skrikende inn på rommet mitt å skriker TANTE ER DØD!! herrigud.. jeg kommer ikke over det. Jeg listet meg ut fra rommet mitt, hørte folk gråte i stuen.. jeg går videre til soverommet hennes å der ligger hun på gulvet blek og død :'( Vi fikk bare 3 dager med henne. Hun hadde sagt til familien og mamma at hun har ventet 25år på å se mamma igjen, og så skjer dette... herrigud.

I begravelse sermonien så møtte vi på kusinen til mor å ble med henne hjem, her har vi vært siden 1 januar.
Jeg fikk ikke tilbake kofferten min og alt før 4dager senere. Så det her har vært en skikkelig bomtur.

Alle går med slør her, dem spør om jeg går i bikini eller drikker alcohol og ditt og datt som dem ikke har noe med, skikkelig arab snokere. Så jeg kan ikke gå i de klærne jeg tok med, yay. Så typisk.


Ellers er Düsseldorf helt ok, men for mange arabere her. Har ikke sett en tysker.
Ett veldig stort og bra kjøpesenter i Essen. Der var bland annet Starbucks, New Yorker, Lacoste ahh husker ikke, men masse gøye resuranger og slikt..
Har ikke tatt så mange bilder pga anledningene ikke har vært helt som forventet...

I de dagene jeg ikke hadde kofferten med det rare i og laptopen, mobil lader og undertøy(!!) så brukte jeg 194 euro på en nintendo DSi med supermario. Den har reddet meg as, har runna hele driten på 8 brett. nørd as. Jeg vil bare hjem og være alene å høre triste sanger å gråte med Bella.

0 kommentarer: